Tuesday the 23rd of July, 2019
Català | 
English | 
Ziggurat Escuela Corporativa de Idiomas

El vostre aprenentatge, el nostre èxit

Innovative English Training

Sobre Ziggurat

Ziggurat Language Services SL és una companyia especialitzada en formació d’idiomes per a empreses i professionals de tots els sectors.

Matthew T. Ray va fundar Ziggurat English Services l’any 2003, després d’una llarga experiència en el sector de l’aprenentatge i la consultoria d’idiomes. L’any 2007, Ziggurat va ampliar els seus serveis per oferir més idiomes. I el 2015 va esdevenir Ziggurat Escola Corporativa d'Idiomes.

Des dels seus inicis, la vocació de Ziggurat ha estat oferir una formació eficaç orientada a resultats. Per això, avaluem les necessitats i els objectius de cada alumne o empresa abans de començar el procés formatiu.

L’aportació innovadora de Ziggurat és motivar constantment l’alumne perquè aprengui la seva segona o tercera llengua i la mantingui de per vida. Això ho aconseguim per mitjà d’un equip de professors nadius, titulats i amb extensa experiència docent.

Un dels nostres serveis més coneguts és The Daily Vitamin, una breu lliçó diària per aprendre anglès que publiquem de dilluns a divendres a la nostra pàgina web i que resumeix bé la nostra filosofia: un petit contacte diari amb l’idioma és més efectiu que dedicar-hi unes quantes hores un sol dia per setmana.

Què és un ziggurat?
Imagen Ziggurat Un ziggurat és una construcció en forma de torre massissa i escalonada, característica de l’antiga Babilònia. Per llargs trams d’escales s’hi accedia a la part més elevada, on hi havia un santuari que també s’utilitzava com observatori astronòmic.

Per què ens identifiquem amb aquesta torre?
Perquè la vocació de Ziggurat és planificar, donar suport i traçar el camí per arribar al coneixement de l’idioma d’una manera racional, escalant nivells pas a pas i mantenint el que s’ha après amb solidesa.