Tuesday the 23rd of July, 2019
Català | 
English | 
Ziggurat Escuela Corporativa de Idiomas

El vostre aprenentatge, el nostre èxit

Innovative English Training

Treballa amb nosaltres

Ziggurat Escola Corporativa d’Idiomes té com a principal objectiu proporcionar un servei de gran qualitat d’ensenyament d’idiomes als professionals que tenen una necessitat real d’aprendre llengües.

Estem orgullosos de la qualitat dels nostres programes i de la dedicació als nostres clients, i busquem professionals que comparteixin la nostra filosofia pedagògica.

Si t’interessa ser professor de Ziggurat o t’agradaria oferir el sistema Ziggurat a la teva ciutat, si us plau, completa el següent formulari i adjunta-hi un CV recent. T’animem igualment a proporcionar-nos altra informació que consideris rellevant per a la teva sol·licitud. Et garantim que estudiarem la teva proposta rigorosament amb el màxim interès.
Nom*
1r cognom*
2n cognom*
Data de naixement
Sexe
Adreça
Codi postal
Població
Província
Telèfon*
Email*
Adjuntar CV o d'altre document
Comentaris*

*Dades obligatòries

Les dades de caràcter personal que es facilitin mitjançant aquest formulari s’enviaran per correu electrònic i quedaran registrades en un fitxer de Ziggurat Language Services amb la finalitat de respondre a les consultes i obtenir-ne dades estadístiques. Per això, es poden exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició escrivint al nostre e-mail o mitjançant correu postal.